KAMPINFO

Het hoogtepunt van ons KSA-jaar is ongetwijfeld het kamp!
Hier vind je alle info over het kamp van volgende zomer:


DE KAMPINSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND

Hieronder vinden jullie de brief met de laatste kampinfo die gisteren na de ronde werd uitgedeeld. 
Lees deze alvorens jullie jullie KSA'er(s) inschrijven voor het kamp. Inschrijven kan hier tot 1 juli.


AANKONDIGINGSWEEK KAMP 2022
Nu het weer wat beter begint te worden, komen niet alleen de zomerkriebels maar ook de kampkriebels naar boven. Tijd dus om heel wat leuke nieuwtjes over ons kamp van deze zomer op jullie los te laten!

DAG 1

We beginnen deze aankondigingsweek met een kleine terugblik naar ons onvergetelijk kamp in Durbuy van vorige zomer. Klaar voor mooie herinneringen en een flinke portie heimwee naar die zalige kampsfeer? Bekijk dan hier de aftermovie van Durbuy 2021!

Morgen lossen we de eerste info over KSA-kamp 2022!

DAG 2

Zoals al jaren, staat ook dit jaar eind juli volledig in het teken van ravotten en gezellig samenzijn. 🧡

Deze zomer gaat ons kamp opnieuw door van 21 tot 31 juli, waarbij de leeuwkes onze bende zoalst altijd pas op 24 juli vervolledigen. Deze data duidelijk omcirkelen op de kalender is dus de boodschap! Als dat nog niet allang gebeurd was natuurlijk. 😜

DAG 3

Dag drie van onze aankondigingsweek en vandaag beantwoorden we misschien wel de meest gestelde vraag over ons kamp van deze zomer. "Waar trekken we dit jaar met onze bende naartoe?"

Wie afgelopen weekend komen eten is op ons eetfestijn, heeft dit al mogen ontdekken. Dit jaar gaan we op kamp naar ... *tromgeroffel* ... OPOETEREN! We logeren tien dagen lang in het gezellige Limburg, helemaal in de noordoostelijke uithoek van ons land. Mooie natuur, vriendelijke mensen en (hopelijk) stralend weer, wij zien het alvast helemaal zitten!

Morgen zijn we er weer, met meer kampinfo!

DAG 4

Dat ons kamp dit jaar zal doorgaan van 21 tot 31 juli in het Limburgse Opoeteren, zijn jullie deze week al te weten gekomen. Maar hoe zal het kampterrein er dit jaar uitzien?

Met veel enthousiasme kunnen we zeggen dat het dit jaar opnieuw een volledig tentenkamp zal zijn. Vorig jaar gingen we voor het eerst in een lange tijd op kamp zonder gebouwen. Iedereen sliep in tenten en we sjorden alle voorzieningen zelf, en dat beviel ons bijzonder goed! ⛺️

Een ander leuk weetje is dat we dit jaar ons tentendorpje in het midden van een bos zullen bouwen. Helemaal back to basics en omringd door natuur, zo hebben we het graag! 🌳

Dit wil ook zeggen dat de leiding opnieuw enkele dagen op voorkamp zal gaan om alles in gereedheid te brengen. We ontvangen jullie dan ook graag rechtstreeks op ons kampterrein. Meer info over hoe deze vertrekdag zal verlopen, krijgen jullie binnenkort.

Hopelijk hebben jullie er evenveel goesting in als wij!

DAG 5

Voor de meesten is deze kerel geen onbekende. Vorig jaar was Klaas trotse kampleider van ons kamp in Durbuy. Deze oud-leider wist iedereen enthousiast te maken voor ons eerste tentenkamp sinds een hele tijd, zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid en leefde zich helemaal uit bij het bouwen van een gigantisch kampvuur. We kondigen dan ook met veel plezier aan dat hij ook dit jaar samen met de leidingsploeg zal bouwen aan een onvergetelijk kamp. Wij wensen hem alvast een zorgelozer (lees: met minder overstromingen en Covid-geregel) maar minstens even zalig kamp toe!

Bij vragen over het kamp van deze zomer kan je voortaan dus steeds bij onze kampleider terecht!

Ziezo, de leukste nieuwtjes over aankomend kamp zijn bekend! Of is dat nog niet alles? Misschien rest er nog één belangrijke vraag: wanneer kunnen jullie zich inschrijven voor dat veelbelovende kamp in Opoeteren?

Wel, morgen wordt er nog een uitgebreide brief uitgedeeld na de ronde en vanaf zondag 1 mei starten te inschrijvingen en kunnen we beginnen aftellen!

Tot op de ronde! 
🧡